Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saldus gerimas is virtu vaisiu,
Saldus milteliai,
Saldus patiekalai, vaisiai, uogos arba saldumynai, kuriais baigiami pietus,
Saldus, miltingas, egzotinis vaisius,
Saldzioji bulve,
Kaštonų g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Liepų g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Sodų g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Vyšnių g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Skynimų g., Jagėlonių k., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos 50 - 70 g raudono vyno 3 svogūnų Kardamono, žirnelių Kardamono, malto Druskos Pipirų
Gaminimas: Svogūną supjaustome griežinėliais ir
pakepiname, kol suminkštės. Tada dedame į tą pačią keptuvę supjastytą nedideliais kubeliais mėsą. Kai kiauliena pradės gražiai skrusti, pilame vyną ir prieskonius bei dar kepame apie 10 minučių. Patiekiame su garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|