Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks yra Velso nacionalinis augalas,
Tiurku klajokliu gentys, pradejusios didiji tautu kraustymasi,
Salis, kurios domeno vardas yra ".gd",
Nestrukturiskas samburis zmoniu, neturinciu aiskiai suvokiamu bendru tikslu, taciau siejamu panasios emocines busenos ir bendro demesio objekto,
Tapytojas, "Pusryciai ant zoles", "Olimpija" autorius,
Bebrų g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Paupio g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Prūdiškių g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Šiaurės g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kiaušinis 250 g miltų 150 g kepinių margarino 100 g cukraus Įdarui: 1 l pieno 200 g ryžių 20 g margarino 150 g riebesnės varškės 4 kiaušiniai 1 pakelis
vanilinio cukraus 150 g cukraus 1 a. š. cinamono 2 a. š. tarkuotos citrinos žievelės
Gaminimas: Jei norite dar galite įdėti pjaustytų cukatų ar džiovintų vaisių. Pirma pasigamane trapią tešlą iš tešlai skirtų produktų (margariną šiai tešlai neišlydyti, o
sutarkuoti). Suminkytą tešlą suvynioti į foliją ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Kol tešla ilsisi šaldytuve gaminame įdarą. Užviriname litrą pieno su 20 g margarino, pakeliu vanilinio cukraus ir 1 valgomuoju šaukštu cukraus. Kai pienas užverda beriam 200 g ryžių, vėl užvirinam ir ant labai
silpnos ugnies verdam ryžių košytę (kol ryžiai išbrinksta). Kol ryžių košytė vėsta gaminam varškės įdarą. Varškę ištrinam su likusiu įdarui cukrumi, cinamonu ir tarkuota citrinos žievele. Kai ryžių košytė atvėsta sudedam ją į varškės masę, gerai išmaišom ir, jei norite, įdedate smulkintų
cukatų ar džiovintų vaisių. Traukiame tešlą iš šaldytuvo. Du trečdalius tešlos su miltais iškočiojam ir dedam į kepimo skardelę (aš naudoju 24 cm, nuimamais kraštais) palikdami apie 5 cm kraštelius šonuose. Į tešla išklotą skardą pilame varškės ir ryžių masę. Likusį trečdalį tešlos
supjaustome juostelėmis ir papuošiame pyragą. Kepame 160 - 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Ps. galiu išduoti paslaptį - labai ne daug kas atspėja, kad viduje ryžiai, o pyragas nuostabaus aromato ir skonio :) Skaunaus!
|
|
|
|
|