Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kučkuriškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kuodiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kuosų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kuprioniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg pomidorų 1,5 kg morkų 1,5 kg svogūnų 100 g druskos 300g sviesto 300g cukraus 300g acto
Gaminimas: Pomidorus, morkas ir svogūnus smulkiai
supjaustyti. Daržoves sumaišykite su ištirpintu sviestu, cukrumi, druska ir actu. Vietoj sviesto galima naudoti ir aliejų, bet su sviestu man asmeniškai skaniau. Daržoves palaikyti šaltai iki 12h. Pakaitinti ant ugnies 5 min., nuolat maišant. Sudėti į paruoštus stiklainius ir
užsukti. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti.
Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|