Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
kojines,
gejus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasagos 4-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 5-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 6-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 8-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių) 3 laurų lapai 3 svogūnai kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių 1 gvazdikėlis druskos 150 g grietinės 50 g sviesto 3 šaukštai miltų 1
citrina Petražolių lapeliai Krapai
Gaminimas: Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant
silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsargiai išimame, sultinį perkošiame, paskaniname svieste pakepintais miltais, grietine. Tiekdami į stalą, į lėkštę su sriuba įdedame petražolių lapelių, krapų, citrinos ir žuvį. Tiekiame su pakepinta balta duona.
|
|
|
|
|