Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: žiedinis kopūstas; 350 g. maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; 1 poras; 3 skiltelės česnako; druskos ir pipirų; petražolių.
Padažas: 1,5 v. šaukšto sviesto; 3 v.
šaukštai miltų; 1 stiklinė pieno; žiupsnelis muskato riešuto; druskos ir pipirų;
Gaminimas: Žiedinį kopūstą reikia šiek tiek apvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti su česnaku, trupučiu petražolių bei druska, pipirais. Supjaustyti griežinėliais porą. Kol kopūstas su
faršu pravės, pasidaryti padažą – puodelyje išlydyti sviestą, po to supilti miltus ir viską gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti pieną, viską pastoviai maišyti. Berti muskato riešutą, druską bei pipirus. Atvėsusį padažą sumaišyti su tarkuotu sūriu. Į kepimo formą, išteptą trupučiu sviesto, dėti
žiedinius kopūstus, ant viršaus kloti faršo sluoksnį, tuomet paskleisti poro sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai aprus sūris. Skanaus :)
|
|
|
|
|