Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Klaipėdos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Lauko g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Lazdynų Pelėdos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
M. Valančiaus g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g vištų kepenėlių 400 g bbuolių 3 svogūnai 120 g sviesto 100 ml obuolių sultčių Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas,
truputį
Gaminimas: Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais
ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|