Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
"gerai isidemek" lotyniskai,
Antra pagal plota Europos valstybe,
Serijinis, parduoti skirtas dailes kurinys, dauginamas dazniausiai pramoniniu budu,
Santuoka ar kraujo giminyste susieta maza zmoniu grupe, kurios narius sieja bendra buitis, savitarpio pagalba,
Laikinai vyraujanti refleksu visuma, kuri tam tikru momentu lemia nerviniu centru darba, taigi ir tam tikra elgesio kryptinguma,
Saulėtekio g., Butkelių k., Tauragės r. sav.,
Senvagės g., Butkelių k., Tauragės r. sav.,
Tilžės pl., Butkelių k., Tauragės r. sav.,
Topolių g., Butkelių k., Tauragės r. sav.,
Vėjo g., Butkelių k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg vištienos file Paprikos, geltonos ir orandžinės 4 - 6 alyvuogių 2 kiaušinių 2 v. š. krakmolo 300 ml grietinėlė, 30% 1 skiltelės česnako 1 a. š.
druskos Pipirų
Gaminimas: Vištienos filė susmulkiname, sudedame į virtuvinį smulkintuvą, supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir sudedam smulkintą česnaką ir krakmolą. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
Į masę suberiame druską,
pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į višitenos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
Imame dvigubą folijos lapą ir ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus
užrišame. Visą vyniotinį stipriai surišame su siūlu ar virvute.
Dedame vyniotinį į 2 maistinius maišelius. Jų galus ir visą vyniotinį taip pat surišame stipriai.
Dedame vyniotinį į puodą su verdančiu vandeniu. Vyniotinis turi laisvai plaukioti, todėl puodą imame kuo didesnį.
Verdame 40 minučių. Išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Nakčiai dedame į šaldytuvą. Neišvyniojame. Kitą dieną vyniotinį jau galima išvynioti ir skanauti.
Labai skani, natūrali virta dešra! Pasigaminti tikrai nėra sudėtinga. Į dešrą priedų galima ir nedėti, jei nenorite. Iš šios normos
gavosi 850 g dešros.
|
|
|
|
|