Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, dramu "Peras Giuntas", "Leliu namai", "Brandas" autorius (liet.) ,
Kada sukonstruotas pirmasis traktorius,
Stambi apgavyste, nesaziningas, apgavikiskas darbas,
Mezolito laiku japonijoje - ritualines paskirties statuleles, skirtos stimuliuoti zmoniu gimstamuma ir derliu,
Politeistine religija, paplitusi Indostane, atsiradusi is brahmanizmo ir budizmo 5a. Po kr.,
Motiejaus Pečiulionio g., Mikytų k., Šakių r. sav.,
Simono Sutkaus g., Mikytų k., Šakių r. sav.,
Pušyno g., Nosiedų k., Šakių r. sav.,
Liepų g., Pajotijo k., Šakių r. sav.,
Ūkininkų g., Pajotijo k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g Vištienos krūtinėlės 200 g žaliųjų žirnelių 160 g pievagrybių 40 g kukurūzų miltų 2l sultinio, citrinžolės 140 g svogūnų 3-4 česnako skiltelės 100 ml. sojos padažo 80 g
sezamo sėklų aliejaus 200 g makaronų 3 0ml. imbierinio padažo 50 ml. degtinės Druska Pipirai
Gaminimas: Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje. Po to pridėti
supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako. Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauti ir sudėti į nuovirą. Virti ant lėtos ugnies. Kai daržovės suminkštės, pridėti makaronų ir žaliųjų žirnelių. Užvirinti ir paskaninti padažu su imbieru, druska ir
pipirais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės viščiuko sultinio 300-400 g viščiuko mėsos 1 išvirta morka 1/2 stiklinės konservuotų žirnelių 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių 1/2
šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) druska pipirai
Gaminimas: Užvirinti 3 stiklines sultinio kartu su mėsa ir morka, supjaustyta juostelėmis, įberti žirnelius, mairūną, pipirus ir druską. Mažame indelyje pašildyti sviestą, suberti miltus ir apkepinti. Lėtai pilti,
maišant, likusį šaltą sultinį. Sutirštinti sriubą padažu; užvirinti, pabarstyti petražolėmis. Patiekti su plikytais žirneliais arba bandele.
|
|
|
|
|