Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
(0+5+17-17) --">-1" or 3*2>(0+5+17-17) --,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Serbentos 8-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vidurio g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 1-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 2-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g veršienos išpjovos 3 česnako skiltelės druska malti juodieji ir kvapnieji pipirai provanso žolelės 2 - 3 šaukštai miltų saulėgrąžų aliejus
kepti
Gaminimas: Įšspaudžiame česnaką, sumaišome jį su druska, žolelėm ir pipirais. Išpjovą supjaustome 1 cm storio riekutėmis. Jas ištriname prieskonių mišiniu ir palaikome pora valandų. Mėsos gabaliukus, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus sudedame į puodą, uždengiame ir palaikom taip 3 - 5 min. Skanaus .
|
|
|
|
|