Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lentpjūvių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Lėvens g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Liekupio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Liepų al., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Linų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 upėtakiai 400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų) 3/4 stiklinės balto sauso vyno 8 šaukšteliai želatinos 1/2 šaukšto citrinos sulčių kvapniųjų pipirų (Kvapieji
pipirai) cukraus lauro lapų (Lauro lapas) druskos karčiųjų pipirų
Gaminimas: Želatiną pamirkyti nedideliame šalto vandens kiekyje. Upėtakius išdoroti, nuplauti, pašlakstyti citrinos sultimis. Kiekvieną suvynioti ir susegti. Iš nuluptų ir šiaudeliais
supjaustytų prieskoninių daržovių, panaudojus prieskonius, išvirti 2 stiklines nuoviro. Suvyniotas žuvis sudėti į nukoštą verdantį nuovirą. Virti apie 30 min., baigiant supilti vyną ir želatiną, užvirinti. Griebtuvu išimti žuvies gabalus, sudėti į salotinę arba dubenėlius, apdėti
morkos, saliero ir petražolės gabalėliais, užpilti želatinos tirpalu. Palikti, kol sustings. Patiekiant papuošti petražolių lapeliais ir citrinos griežinėliais.
|
|
|
|
|