Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kušleikių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Laitekių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Pastulgio g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Rėzgalių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Vaidatonių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 asmenims 500 kg. kiaulienos kumpio 150 g. pievagrybių 2 svogūnų 1 mėlynojo svogūno 3 skiltelių česnako 3 kvapniųjų pipirų 3 kadagio uogų 2 lauro lapų 1 a. šaukštelio
džiovinto čiobrelio 350 ml. raudono vyno 3 v. šaukštų aliejaus 200 ml. vandens 1 a. šaukštelio bulvių krakmolo 1 a. šaukštelio miltų druskos, pipirų
Gaminimas: Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Svogūnus supjaustykite
stambesniais kubeliais bei pakepinkite kelias minutes ant aliejaus. Vėliau sudėkite pjaustytą kiaulieną, į keturias dalis perpjautus pievagrybius bei česnako skilteles. Pakepinkite kol mėsa apkeps iš visų pusių. Tada sudėkite lauro lapus, čiobrelį, kvapniuosius pipirus, kadagio uogas, supilkite vyną
bei šiek tiek vandens, sumažinkite ugnį bei troškinkite ant silpnos ugnies apie 40 min. kol kiauliena bus minkštutė ir trapi. Pusei stiklinės vandens išmaišykite miltus bei krakmolą, maišydami supilkite ant mėsos, taip gausite gardų padažą. Įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Dar
pakaitinkite kelias minutes ir galite patiekti su bulvių koše arba bulvinėm bandelėm.
|
|
|
|
|