Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame buvo isteigta FIBA,
Miestas, kuriame buvo pasirasyta JAV nepriklausomybes deklaracija,
Miestas, kuriame buvo pasirasyta Lietuvos stojimo i europos sajunga sutartis,
Miestas, kuriame buvo pastatytas pirmas daugiaaukstis garazas,
Miestas, kuriame buvo pastatytas sestasis pasaulio stebuklas - statula Saules dievui Helijui,
Vokės Sodų 6-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų 7-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų 8-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Žalioji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg triušienos 2 dideli svogūnai 0,5 balto sauso vyno 1 stilklinė granatų sulčių 1 citrinos sultys 2-3 šaukštai aliejaus Druskos, pipirų Prieskonių
(mėgstami)
Gaminimas: Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir
paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje. Skanaus!
|
|
|
|
|