Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Iki sukepimo degtos plytos keliams gristi,
Fibrilinis baltymas, kurio yra stuburiniu gyvunu epidermio raginiame sluoksnyje, plaukuose, vilnose, plunksnose, zvynuose, naguose, raguose, kanopose,
Piktosios nakties deives, Niktes vaikai, mirties personifikacija,
Sprt. zaidimas: ledu paleista kuoka (diskas su rankenele) stengiamasi pataikyti i taikini (nubrezta ant ledo) ,
Metalo keramika - labai kietos, kaitrai atsparios medziagos, sukepintos is metalo milteliu ir nemetalisku priedu,
Maudyklos g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Medžiotojų g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Miško g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Optimistų g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Pakalnės g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1
kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato riešuto; 4 valg. š. grietinės; ½ arb. š. mėsos sultinio miltelių; Druskos ir juodųjų pipirų
Gaminimas: Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai
supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu, supilti sultinį ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šaukštu kapotų petražolių. Kiaušinio trynį
išplakti su grietine. Sriubą pertrinti ir vėl užvirinti. Iš paruoštos maltos mėsos šaukštu suformuoti kukulius, dėti į karštą sriubą ir virti. Sriubą paskaninti mėsos sultinio milteliais, druska, pipirais ir petražolėmis. Patiekti su grietine.
|
|
|
|
|