Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žirnainių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Maironio g., Svirnių k., Kelmės r. sav.,
Ąžuolijos g., Šaltenių k., Kelmės r. sav.,
Mokyklos g., Šaltenių k., Kelmės r. sav.,
Šaukėnų g., Šaltenių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg smulkios žuvies 1-2 svogūnas petražolės šaknis 1-2 lauro lapai (Lauro lapas) 5-6 žirneliai pipirų druskos morkos bulvės peletrūnas bazilikas 300-500 g žuvies
filė
Gaminimas: Geriausia žuvienė gaunasi iš: ?) šviežios, b) upinės, c) smulkios žuvies. Sultiniui galima naudoti ir smulkią jūrinę žuvį. Šia žuvį reikia virti iki visiško suvirimo - skaičiuojant 1 kg žuvies 1-1,5 litrų vandens - po to ją negailestingai išmesti. Gautą viralą
perkošti ir pastatyti ant mažos ugnies, įdėjus svogūną, petražolės šaknį, lauro lapus, pipirų žirnelius, druską. Po 20-30 minučių įdėkite supjaustytas šiaudeliais morkas ir bulves, peletrūną ir baziliką (šviežius ar džiovintus). Dar po 5-7 minučių sudėkite žuvies filė gabalus. Čia galite imti
menkę, upėtakį, sterką. File virkite kelias minutes. Kuo daugiau ir įvairesni prieskoniai, tuo geresnė žuvienė. Ir filė neturi būti per mažai; po du porcijinius gabalus į kiekvieną lėkštę. Atkirame inde kaštu sultiniu užpilkite kelis šafrano siūlelius ir supilkite į nuo ugnies nuimtą puodą.
Žuvienė taps aromatinga ir auksinės spalvos. Įmeskite į puodą gabalą sviesto, leiskite viralui pastovėti 3-4 minutes ir patiekite, užbarstę krapų ir svogūnų laiškų. Klausimas apie tai, ar verta prie žuvienės paduoti degtinę - šaltame, aprasojusiame grafine - yra nusikalstamas pats savaime ir
kaip toks nereikalauja atsakymo.
|
|
|
|
|