Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Knygos zenklas,
Knygos, jos skyriaus, zurnalo ar laikrascio straipsnio pavadinimas,
Knygu "Juodoji strele", "Lobiu sala" autorius,
Knygu "Kam skambina varpai", "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais" autorius,
Knygu "Sinuhe egiptietis", "Turmsas nemirtingasis", "Mirties angelas" autorius,
Miglių g., Joniškės k., Tauragės r. sav.,
Milžinų g., Joniškės k., Tauragės r. sav.,
Miško g., Joniškės k., Tauragės r. sav.,
Pajūrio g., Joniškės k., Tauragės r. sav.,
Pamiškės g., Joniškės k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 dideli svogūnai (kiekvienas po 230 g) 1 puodelis miltų 2 šaukšteliai provanso žolelių arba itališko žolelių mišinio (Provanso žolelių mišinys) 1 šaukštelis druskos 0,25 šaukštelio kajeno
pipirų 1 puodelis alaus 2 šaukštai Dijon garstyčių aliejaus kepimui
Gaminimas: Nulupkite svogūnus ir supjaustykite išilgai apie 1 cm storio juostelėmis; kurias padalinkite į žiedus. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, žoleles ir prieskonius. Palaipsniui
maišydami supilkite alų; sudėkite garstyčias ir plakite tešlą iki ji taps vientisa. Įkaitinkite aliejų giliame keptuve. Panardinkite žiedus į tešlą, ištraukdami leiskite tešlai nutekėti. Kepkite svogūnų žiedus nedidelėmis porcijomis apie 3 minutes arba iki auksinės spalvos, retkarčiais
apversdami. Žiedus išimkite kiaurasamčiu ir leiskite aliejui nuvarvėti. Patiekite karštus.
|
|
|
|
|