Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dideles mases plazmos rutulys, spinduliuojantis elektromagnetinius spindulius, elektringasias daleles (zvaigzdini veja) ir neutrinus,
Indelis cukrui,
Kaip yra vadinama geriausiu privaciu JAV universitetu grupe, daznai asocijuojama su prestizu,
Trumpa laivo buriu charakteristika, nusakanti ju tipa, plota, valdymo ypatumus,
Stomatologijos saka, tirianti dantis ir zandikauliu anomaliju priezastis, kitima, diagnostika, profilaktika ir gydyma,
Malūnų g., Sartininkų k., Tauragės r. sav.,
Miško g., Sartininkų k., Tauragės r. sav.,
Pieninės g., Sartininkų k., Tauragės r. sav.,
Tylos g., Sartininkų k., Tauragės r. sav.,
Beržo g., Skirgailų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g šviežaus kopūsto 2 morkos 4 bulvės 2 svogūnai 300 g kiaulienos faršo 1 kiaušinis 2 v. š. krakmolo druska malti juodieji pipirai kiaulienos prieskoniai 3 v. š.
aliejaus 1 sauja petražolių 3 lauro lapai Gaminimas: Pirmiausia pasiruošiame mėsą kukulaičiams. Faršą išminkome su kiaušiniu, krakmolu ir prieskoniais. Pakepiname keptuvėje su aliejumi susmulkintus svogūnus. Nuskutame bulves ir morkas. Supjaustome bulves
kubeliais, susmulkiname kopūstą, morkas sutarkuojame. Užkaičiame puodą su vandeniu. Į vandenį įberiame drusko, pipirų, sudedame lauro lapus, supjaustytas bulves ir verdame apie 10 min. Tuomet sudedame kopūstą, morkas, svogūnus ir suformuotus mėsos kukulaičius ir verdame kol visos
daržovės suminkštės ir išvirs mėsa. Prieš patiekiant pabarstome smulkintomis petražolėmis. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei,
faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|