Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pipirų g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Pramonės g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Rentos g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Šermukšnių g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos išpjovos Alyvuogių aliejaus (padažui ir kepimui) Druskos Juodųjų pipirų, maltų Baziliko (padažui ir papuošimui) 2 - 3 česnako skiltelių Grūdėtos
varškės
Gaminimas: Jautienos išpjova supjaustoma maždaug 2 - 3 cm storio griežiniais,pabarstoma druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinamas alyvuogių aliejus,sudedami jautienos gabaliukai ir kepami iš abiejų pusių. Kepimo laikas priklauso nuo pageidaujamo jautienos steiko
iškepimo laipsnio: 1. Jautienos steikas vos apkeptas su krauju viduje. Kepti po 2 min. iš abiejų pusių. 2. Vidutiniškai iškepęs steikas. Kepti po 3 minutes iš abiejų pusių. 3. Apskrudęs, o vidurys - sultingas, rožinės spalvos. Kepti iš abiejų pusių po 4
minutes. Padažui: Baziliko lapelius nuskabyti nuo kotelių, nuplauti ir nusausinti. Česnaką ir baziliko lapelius smulkintuvu sutrinti. Įpilti 4 šaukštus aliejaus, berti truputį druskos ir gerai išmaišyti. Steiką patiekti su šviežiomis daržovėmis. Ant steiko pilti baziliko
padažą ir papuošti baziliko šakele. Šalia dėti indelį su grūdėta varške. Skanaus.
|
|
|
|
|