Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paukstis, kurio tarskiantis balsas lietuviu tautosakoje rado atgarsi pamegdziojime: "kres kres varskes, o kam-vaikam, kokiem-maziem",
Paukstis, kuris deda melynus kiausinius,
Paukstis, neperintis savo vaiku,
Paukstis, nuskrendantis ilgiausia atstuma iki perejimo vietu (apie 15000 km) : poliarine .....,
Paukstis, pagal krikscionybes tradicija laikomas pasiaukojancios meiles simboliu, nes snapu prasidreskes krutine ir krauju maitines savo vaikus,
Rokų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Romainiškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Romainių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Romuvos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ropių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Špinatai - 200 g Nedidelės cukinijos - 100 vnt. Žalieji žirneliai - 100 g Morkos - 100 g Svogūnas mažas - 1 vnt. Sviestas - 1.5 valg. šaukšt. Miltai - 1 valg. šaukšt. Daržovių
sultinys arba vanduo - 1 l Grietinė - 2 valg. šaukšt. Druska ir pipirai - pagal skonį Petražolės ir čiobreliai - 1 saujelė
Gaminimas: Cukinijas supjaustyti šiaudeliais, špinatus supjaustyti nesmulkiai. Prieskonines žoleles susmulkinkite, morkas ir svogūną kubeliais
pjaustyti. Žirnelius galima naudoti ir konservuotus. Puode išlydyti sviestą ir jame kepti svogūnus, kol jis taps skaidrus. Tada sudėti visas daržoves ir dalį prieskoninių žolelių ir ant silpnos ugnies troškinti apie 3 minutes.
Tuomet į puodą reikia suberti miltus, maišant kepti. Supilti
daržovių sultinį arba vandenį ir užvirinti. Užvirus vandeniui, puodą ant silpnos ugnies virinti dar 5 minutes, kol žirneliai ir morkos suminkštės. Baigus virti sudeti grietinę, prieskonius. Prieš patiekiant į lėkštę įberti šiek tiek smulkintų petražolių ir čiobrelių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g špinatų, 1 stiklinė pieno, 3 stiklinės vištienos sultinio, 1 česnakas (galvutė), 1 svogūnas, druska, pipirai, žiupsnelis čiobrelių, 2 šaukštai alyvų aliejaus, lauro
lapeliai, kvapieji pipirai.
Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūną, sukapotus česnakus sutriname su žiupsneliu druskos ir viską suberiame į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepiname. Tuomet supilame vištienos sultinį, dedame čiobrelius, kelis lauro lapus, kvapiųjų pipirų ir
verdame 15-20 min., ant silpnos ugnies. Tada puodą nuimame nuo ugnies, išgriebiame lauro lapus bei kvapiuosius pipirus, o sriubą pertriname per sietelį. Į skystį supilame pieną, užverdame, suberiame smulkintus špinatus ir gerai išmaišome. Galima patiekti su skrebučiais.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų
šaltinis!
|
|
|
|
|