Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sokiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sparno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Speigo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Spenglos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-6 porcijoms: 750g moliuskų kriauklelėse, 750g midijų kriauklelėse, 150ml. sauso baltojo vyno, 4 skiltelės smulkinto česnako, 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų aitriųjų paprikų, 90ml
pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 500 g spagečių, 2 valgomieji šaukštai sviesto, 2 valgomieji šaukštai smulkiai kapotų petražolių.
Gaminimas: Pamerkite moliuskus ir midijas 1 valandai į atskirus indus su šiltu pasūdytu vandeniu. Pašalinkite midijų ūselius.
Nusausinkite moliuskus ir midijas ir perdekite į didelį puodą, įpilkite 4 valgomuosius šaukštus vyno ir virkite 5-10 minučių, kol kriauklelės atsivers. Neatsivėrusias kriaukles išmeskite. Pusę kiekio moliuskų ir midijų išimkite iš geldelių. Perkoškite nuovirą ir padėkite į šalį. Didelėje
keptuvėje, aliejuje pakepinkite česnaką, kol jis pageltonuos, kepinkite apie 3 minutes. Sudėkite visus moliuskus ir midijas (geldelėse ir išimtas iš geldelių) ir kepkite 2 minutes. Supilkite likusį vyną ir kaitinkite kol vynas išgaruos. Tuo tarpu dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite
spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir sudėkite į keptuvę, įpilkite truputį nukošto moliuskų nuoviro. Sudėkite sviestą, išmaišykite, papuoškite petražolėmis. Valgykite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|