Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slėnio g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Smėlio g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Vyšnių g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Jono Jablonskio g., Kubilėlių k., Šakių r. sav.,
Šakių g., Kubilėlių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 šaukštai alyvų aliejaus 1,5 puodelio ilgagrūdžių ryžių 0,25 puodelio svogūno, susmulkinto 1 skiltelė česnako, susmulkinta 3 puodeliai paukštienos arba kiaulienos sultinio arba vandens 1
šaukštelis druskos
Gaminimas: Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti. Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami. Į sultinį
sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių. Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
|
|
|
|
|