Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vlado Jurgučio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vlado Mirono g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vokiečių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Volungės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vorupės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litras daržovių sultinio 3 v. š. aliejaus 1 svogūnas, supjaustytas 200 g ryžių 230 ml balto sauso vyno 3 česnako skiltelės, išspaustos 400 g jūros gėrybių mišinio Druskos, pipirų
- pagal skonį 1 šaukštas šviežių kapotų petražolių
Gaminimas: Sultinį užvirti ir virinti ant silpnos ugnies, kol bus ruošiamas risotto. Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti svogūnus, kol suminkštės, apie 2 min. Suberti sausus ryžius ir kepinti maišant apie 2 min. arba kol
ryžiai pasidarys skaidrūs. Supilti vyną ir maišyti, kol susigers. Po vieną samtį supilti verdantį sultinį, kiekvieną kartą išmaišant, kol sultinys susigers į ryžius. Virti tol, kol ryžiai suminkštės. Kitoje keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir jame apkepinti česnakus. Suberti jūros gėrybes ir
pakepinti 2-3 minutes. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti druska bei pipirais. Jūros gėrybes įmaišyti į ryžius ir patiekti pabarsčius petražolėmis.
|
|
|
|
|