Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smilgų g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Stirnų g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Trumpoji g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Vėjo g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Viktoro Beržinsko g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g miltų 1 šaukštas cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 50 g sviesto 300 ml pieno 1 pakelis mielių 1 kiaušinis Aguonos (pabarstymui)
Gaminimas: Miltus
sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinti, supilti pieną. Į drungną mišinį įmaišyti mieles. Mielių mišinį sumaišyti su miltais ir užminkyti tešlą. Jei reikia, dar įberti miltų, ir minkyti, kol tešla nebelips prie pirštų. Uždengti ir mažiausiai 30 minučių laikyti šiltai, kad
pakiltų. Pakilusią tešlą paminkyti ir padalyti į tris lygias dalis. Iš kiekvienos iškočioti po skritulį. Jį padalyti aštuonis trikampius. Pradedant platesniuoju kraštu, kiekvieną trikampį suvynioti į ragelį. Ragelius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždengti ir šiltoje vietoje laikyti apie
20 mimučių, kad pakiltų. Pakilusius ragelius aptepti plaktu kiaušiniu, apibarstyti aguonomis ir kepti 220 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių. Skanaus!
|
|
|
|
|