Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jūražolių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jūros g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jūros takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Kadagių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Kalgraužių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 0,7 stiklinės pieno 2 - 3 tryniai (arba kaiušiniai, pagal pasirinkimą) 90 g cukraus 30 g sviesto 20 g mielių citrinos žievelė 3 g druskos 200 g aguonų 150 g
cukraus kiaušinis patepimui 30 g migdolų žiupsnelis vanilinio cukraus 20 g sirupe mirkytų apelsino žievelių
Gaminimas: Pieną pašildyti, supilti į dubenėlį, kuriame bus maišoma tešla. Mieles sutrupinti į stiklinę, įberti šaukštelį cukraus ir trinti, kol jos
pasidarys skystos. Tada šitą tyrelę supilti į pieną (jis turėtų būti kūno temperatūros), kartu suberti 1/3 miltų ir tešlą išmaišyti. Paviršių storai apiberti miltais, indą uždengti rankšluostėliu ir pastatyti šiltai. Taip tešla turi rūgti 3-4 valandas. Tada tešlą reikia išplakti,
ištrinti visus grumstelius, suberti likusius miltus, su druska arba cukrumi ištrintą trynį ir minkyti, kol nebelips prie pirštų. Jei dėsite ne trynius, o visus kiaušinius, atsiminkite, kad baltymus atskirai reikia išplakti iki purumo ir įmaišyti į tešlą. Prieš baigiant minkyti reikia sukrėsti
išsuktą sviestą. Taip paruoštą tešlą reikia aptepti aliejumi ir palikti pakilti antrą kartą. Po 2 valandų tešlą dar kartą išminkyti. Aguonas nuplauti, išbrinkinti karštame vandenyje, nusunkti ir kelis kartus sumalti. Migdolus nulupti ir smulkiai sukapoti. Apelsino žieveles supjaustyti
pailgomis siauromis juostelėmis. Trynį ištrinti su dalimi cukraus, baltymą suplakti. Aguonas, likusį cukrų, trynį, baltymą ir prieskonius sumaišyti. Iš tešlos iškočioti centimetro storio lakštą ir viršų aptepti gautu įdaru paliekant iš kraštų 1 cm storiaus neteptas juosteles. Atsargiai
susukti vyniotinį, uždengti rankšluostėliu ir duoti dar kartą pakilti, tada aptepti kiaušiniu ir kepti 40-50 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė aliejaus 1,5 stiklinės cukraus 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės miltų 6 kiaušiniai 2 šaukšteliai kepimo miltelių Mikdolinės esencijos Viena plytelė rudojo
šokolado
Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi,pirma (sumalti aguonas) po to pilti jas ir aliejų,paskui miltus,esenciją ir išplaktus baltymus. Kepti apie 40 min. Iškepus atvėsinti ir užpylti lydyto šokolado Skanaus!
|
|
|
|
|