Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austrijos smulkus pinigas,
Austrijos sostine,
Austrijos upe,
Austru kompozitorius, "Valsu karalius",
Austru kompozitorius, operu "Figaro vedybos", "Don Zuanas", "Stebuklingoji Fleita", simfoniju, koncertu instrumentui su orkestru, styginiu kvartetu autorius,
Sodų g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Šv. Faustinos g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Taikos g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tujų g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų burokėlių 1 morka 50 g sviesto 1 šaukštas kapotų petražolių 1 kubelis daržovių sultinio maltų pipirų 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Ant sviesto
pakepiname morkas, tarkuotas per smulkią burokinę tarką. Į puodą pilame apie 1,5 l vadens, dedame tarkuotus burokėlius, kepintas morkas, kapotas petražoles ir kubelį sultinio. Verdame apie 10 minučių, skaniname pipirais ir grietine. Skanaus
|
|
|
|
|