Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinėlio 5-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 6-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 7-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 8-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 9-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės kvietinų miltų 0,5 stiklinės karšto pieno 0,33 stiklinės vandens 0,5 svogūno druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės
karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputėlį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka ir stiklinė). Smulkiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druka ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto
vandens ir viską gerai išmaišome. Į iš tešlos skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.
|
|
|
|
|