Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Periodiska elgesines ramybes busena, kurios metu centrine nervu sistema, ribodama rysius su aplinka, padeda organizmui atkurti savo jegas,
Periodiskai tam tikroje vietoje vykstantis prekybos renginys, kuriame pateikiamas platus vienos ar keliu pramones saku prekiu asortimentas,
Periodiski vandenyno vandens lygio svyravimai, kuriuos sukelia Menulio ir Saules trauka,
Perkamiausi kasio sportiniai bateliai,
Perkeltines prasmes palyginimas,
Viksvų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vikučionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilkeliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilkynės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šaldytos midijos - 1 pak. Svogūnas - 1 vnt. Morkos - 2 vnt. Saliero stiebai - 1 vnt. Petražolės (šviežios smulkintos) - 1 pund. Druska ir pipirai - pagal skonį Vanduo - 1 l Sausas
baltas vynas - 100 ml Keptos bulvytės garnyrui
Gaminimas: Šaldytas midijas perlieti šaltu vandeniu ir atrinkti - su pažeistu kiautu ir bent kiek atsidariusias reikia išmesti. Svogūnas pjaustomas kubeliais, morkos tarkuojamos, saliero stiebai taip pat kubeliais. Midijas ir daržoves
beriame į verdantį vandenį, dedame pipirus ir druską. Pipirų sakyčiau netgi ne mažai :). Verdame apie 30 minučių, tada pilame baltą sausą vyną ir beriame smulkintas petražoles. Pastarųjų turi būti ne mažai, na nebent nemėgstate, tada galima jų nesmulkinti, taip baigus virti jas bus lengviau išimti.
Midijas patiekti gilesnėje lėkštėje su skystimu ir garnyru. Aš garnyrui naudojau skrudintas bulvytes. Skanaus :)
|
|
|
|
|