Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaledu senio krastas,
Virsutinis moteru ir vyru drabuzis, devimas indonezijos tautu,
Salis, kurios atstovai laimejo daugiau nei 40% visu kada nors vykusiu maratono varzybu,
Seniausieji hinduistu rastai, kuriuos sudaro per tukstantmeti kurti himnai, maldos, apeigu tekstai,
Izymus angl. rasytojas [lietuviskai],
Rytų g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Sodų g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Šilo g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Šiltnamių g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Taikos g., Babtų mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos 2 svogūnai 2 pomidorai (Pomidorai) 2 šaukštai miltų 2 šaukštai riebalų 1 stiklinė vandens 0,5 stiklinės stiprios kavos 50 g grietinėlės 1 šaukštelis
druskos petražolės
Gaminimas: Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus. Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Miltus sumaišyti
su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę. Patiekti kartu su padažu. Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
|
|
|
|
|