Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Veterinarijos g., Trakų m., Trakų r. sav.,
Vienuolyno g., Trakų m., Trakų r. sav.,
Vilniaus g., Trakų m., Trakų r. sav.,
Vilniaus Mažoji g., Trakų m., Trakų r. sav.,
Vytauto g., Trakų m., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Medus, 200 gramų Kvietiniai miltai, 5 stiklinės Kepimo milteliai, 1 šaukštelis Sviestas, 200 gramų Cukrus, 150 gramų Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimas: Į ant silpnos ugnies
kaitinamą puodą sudėkite sviestą, medų, kiaušinius, cukrų ir maišykite apie 10 min. Ugnis turi būti labai silpna, kad gauta masė neprikeptų. Supilkite kepimo miltelius ir išmaišykite, pakaitinkite dar minutę. Supilkite miltus, gerai išmaišykite. Kai masė atšals, padalinkite ją į 7 dalis lakštams.
Sešias tortui, septintą, mažesnę - trupiniams. Gautas dalis iškočiokite ir neaštriu šlapiu peiliu "papjaustykite" įvairiomis kryptimis, bet neperpjaukite. Lakštus iškepkite orkaitėje, tik atsargiai - neperkepkite, nes tortas gausis sprangus.
Pasigaminkite kremą iš 1 litro grietinės, 6
šaukštų cukraus pudros, pusės šaukšto citrinos sulčių.
Lakštus pertepkite gautu kremu ir dėkite vieną ant kito. Po to ištepkite ir šonus. Septintą lakštą sutrupinkite ir gautais trupiniais apibarstykite tortą. Papuoškite vynuogėmis, ar kitomis uogomis, grietinėlės gėlytėmis ar kitais
priedais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 4 stiklinės miltų 3 šaukštai medaus 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos Pertepimui : 5 šaukštai grietinės 1 stiklinė
cukraus citrinos rūgšties pagal skonį Galima į pertepimą dėti ir bananų, mandarinų Papuošimui : razinų, džiūvėsėlių.
Gaminimas: Medų, cukrų ir kiaušinius 20 min. viriname maišydami. Po to atšaldome. Į atšaldytą masę dedame miltų ir užminkome tešlą.
Iškepame orkaitėje biskvitus. Grietinę triname su cukrumi ir įpilame citrinos rūgšties. Ant biskvito tepame padarytą kremą paskui vėl dedame biskvitą. Jeigu norite galite ant pertepimo uždėti bananų ar kitų vaisių. Ir taip sutepame tortą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Torto lakštams: 100 g sviesto 1 stiklinė cukraus 2 valgomi šaukštai medaus 11 g kepimo miltelių 4 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies) 2
kiaušiniai Kremui: 800 ml grietinės (30% riebumo) 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus 1 citrina 1 stiklinė cukraus
Gaminimas: Torto lakštai: Į puodą sudėti cukrų, sviestą ir medų. Dėti į vandens garų vonelę, ir nuolat maišant kaitinti, kol masė
taps vienalytė ir cukrus ištirps. Gautą masę atvėsinti iki kambario temperatūros. Tada supilti į ją išplaktus kiaušinius bei gerai išplakti. Palaipsniui maišant suberti kepimo miltelius ir 4 stiklinės miltų, užminkyti tešlą. Minkyti, kol tešla taps minkšto plastilino konsistencijos ir
nelips prie rankų. Tešlą daliname į 5-7 dalis (priklauso nuo norimo lakšto dydžio). Kiekvieną gabaliuką iškočiojame ant kepimo popieriaus. Apipjauname pagal tortinės dugną ar katilo dangtį :). Čia jau kaip gamintojas pageidauja. Jei tešla limpa prie kočėlo – pabarstykite truputį miltų.
Lakštai išeina ploni – taip ir turi būti, jie gražiai pakils. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 3-4 min., kol gražiai paruduoja. Iškepusių lakštų geriau nedėti vieno ant kito, kol jie neatvės. Vieną lakštą pasilikti trupiniams. Kremas: Grietinę išplakti su cukrumi.
Plakti kol grietinė taps standžios konsistencijos, tada sudėti sutarkuotą citriną ir gerai išmaišyti. Kuo grietinė riebesnė, tuo kremą suplaksite greičiau. Lakštus sutepti kremu tik tada, kai jie bus visiškai ataušę. Kremo negailėti, nes jis susigers į lakštus. Aptepti kremu ir viršutinį
sluoksnį ir torto šonus. Leisti suteptam tortui pastovėti apie dvi valandas, tada jei reikia apipjaustyti, sulyginti kraštus ir aptepti trupiniais. Jei trupinių bus mažai, galite naudoti paprastus sutrupintus sausainius. Puoškite kaip tik fantazija leidžia. Man puošimo menas dar sunkiai
įkandamas, todėl aš puošiu paprasčiausiu ištirpdytu šokoladu kepiniams ir riešutais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lakštams: 1 puodelis medaus (1 puodelis 200 ml) 3 šaukštai pieno 150 g margarino VILNIUS kepiniams 3 kiaušiniai 1 puodelis cukraus 1 šaukštelis sodos 1 žiupsnelis druskos ~ 4
puodeliai miltų Pertepimui: 1 kg 25%-20% grietinėlės 3/4 puodelio cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus
Gaminimas: Margariną išsukame su cukrumi, medumi, pienu, kiaušiniais, soda ir druska. Suberiame miltus ir gerai išminkome. Tešlą palaikome šiltai 20 min. Tešlą
padaliname į 7 dalis. Tuomet iškočiojame kiekvieną jų iki 1 cm storio lakštų. Lakštas turi gautis maždaug 26 cm skersmens. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skarų ir kepame orkaitėje iki 200 C apie 10-15 min. Iškepusius ir pravėsusius lakštus ištepame kremu, sudedame vieną ant
kito ir paliekame šaltai bent porai valandų. Pertepimas paruošiamas labai lengvai - Jums tereikia grietinėlę išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, jei norisi galima įlašinti citrinos sulčių. Taip pat kiekvieną lakštą galima plonai patepti medumi. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 100g cukraus 2 v. š. medaus 3 kiaušiniai 500 g miltų 1 a. š. kepimo miltelių vanilės kremui: 1 l grietinės 50 g miltinio cukraus 1 citrinos sultys tarkuota
žievelė
Gaminimas: Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, supilame medų, sudedame sviestą ir truputį paplakame. Dubenį įstatome į karštą vandenį, ir masę plakame kol masė sutirštės ir pasidarys puri. Tada masę ataušiname, suberiame miltus, kepimo miltelius. Minkome, kol
nelips prie rankų (gali tekti pridėti miltų). Iškočiojama norimo dydžio formas blynus ir kepame orkaitėje. Ataušusius pertepame kremu. Puošiame trupiniais, riešutais, vaisiais. Kremas: šaltą grietinę plakame su miltinių cukrumi, supilame citrinos sultis, įtarkuojame žievelę.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 200 g medaus 4 kiaušiniai 100 g cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 žiupsnis druskos
Kremui: 600 g grietinės 400 g grietinėlės plakimui 200 g
cukraus 1 pakelis vanilino 1 citrinos sultys
Gaminimas: Medų ištirpinti, jeigu kietas. Tada visus tešlai skirtus ingredientus gerai išmaišyti, kol gausis vientisa masė. Tešlą padalinti į kokias 4-5 dalis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 5-10 min., kol gražiai paruduos.
Lakštus gerai atvėsinti. Pasiruošti kremą: grietinę išsukti su cukrumi, vanilinu cukrumi ir citrinos sultimis. Grietinėlę išplakti iki stangrumo, jeigu grietinėlė nesiplaka įdėti pakelį grietinėlės standiklio. Išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišyti į grietinės masę. Tada viską sluoksniuoti.
Viršutinis plonas sluoksnis kremo. Tortą darytis iš vakaro, kad viskas gerai įsigertų.
|
|
|
|
|