Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vynuogiu vynas, aromatizuotas prieskoniu ir vaistiniu augalu spiritiniu antpilu,
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "auksinis",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "didziai garbingas, didingas",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "ilgi plaukai",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "jura",
Subotnikų g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Šermukšnių g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Žalioji g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Aušros g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg raudongūžių kopūstų 2 obuoliai 2 šaukštai citrinų sulčių 1/2 šaukštelio druskos 3 šaukštai cukraus 8 šaukštai vyno acto 3 svogūnai 3 šaukštai sviesto 2 cinamono
lazdelės 1 lauro lapelis 1/4 l raudonojo vyno 50 g juodųjų serbentų drebučių
Gaminimas: Išpjauti stambias kopūstų lapų gyslas, o kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. kopūstus ir obuolius
apšlakstyti citrinų sultimi, apibarstyti druska, 2 šaukšteliais cukraus, apšlakstyti 6 šaukštais acto, prislėgti ir marinuoti. Nuluptus svogūnus išilgai perpjauti pusiau ir supjaustyti šiaudeliais. Keptuve ant vidutinės ugnies įkaitinti sviestą, įberti šaukštą cukraus ir kepti, kol gražiai
pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 2 šaukštus acto, suberti supjaustytus svogūnus ir maišant kepti, kol svogūnai suminkštės. Suversti marinuotus kopūstus, pagardinti likusiais priedais, išmaišyti ir užvirinti. Troškinti uždengtame puode. Jei reikia, pamaišyti. Prieš patiekinat kopūstus pasūdyti,
išimti lauro lapelį bei cinamono lazdales.
|
|
|
|
|