Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viena is senoves zydu bausmiu,
Kai B. So paklause, kodel moterys gyvena ilgiau uz vyrus, jis pasake: jos juk neturi....,
Kaip vadinamas pirmas kaklo slankstelis,
Kokia torpeda maitinasi zuvimi,
Kas bendro tarp liuto, leopardo, dramblio, kopusto, agurko, kiskio, velnio,
Geidučių g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
J. Baltrūno g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Liepų g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Mokyklos g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Pagramantės g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700-800 g mangoldų lapkočių 1 l vandens 100 ml vaisių acto 100 g cukraus 2-3 lauro lapelių 6-7 juodųjų pipirų grūdelių 30 g druskos
Gaminimas: Mangoldų lapkočius
nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį. Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min. Užsukite dangteliais. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais
ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 - 800 g mangoldų lapkočių 1 litro vandens 100 mililitrų vaisių acto 100 gramų cukraus 2-3 lauro lapelių 6-7 juodųjų pipirų grūdelių 30 g
druskos
Gaminimas: Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį. Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min. Užsukite dangteliais.
|
|
|
|
|