Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Bičiūno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Borisevičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Čarneckio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Čepinskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Krėvės pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didelis baklažanas 2 svogūnai Marinatas: 150 ml saulėgrąžų aliejaus 100 ml acto 2 a.š. cukraus 1 šaukštas druskos 2 česnako skiltelės
Gaminimas: Svogūnus
supjaustyti griežinėliais. Baklažaną supjaustyti išilgai skiltelėmis. Baklažano skilteles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 10 min. Nusausinti. Po to baklažanus ir svogūno griežinėlius užpilti marinatu. Aliejų sumaišyti su actu, cukrumi, druska ir sugrūsu česnaku. Laikyti šaltai
iki 3 dienų. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|