Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dailes kurinys, vaizduojantis marija su ant jos keliu gulinciu nukankintu jezu kristumi,
Dailes kurinys, vaizduojantis nuogo zmogaus figura,
Dailes kuriniu rinkinio aprasas,
Dailes muziejus Sankt Peterburge,
Dailes saka - vizualiniai spektaklio vaizdai; svarbiausi elementai: scenos erdve, dekoracijos, kulisai, kostiumai, grimas, apsvietimas, butaforija,
Juodkrantės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodojo kelio Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodšilių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero 2 valgomi šaukštai medaus 2 valgomi šaukštai marinato nuo marinuoto imbiero arba ryžių acto 3 valgomi šaukštai pomidorų
padažo 1 valgomas šaukštas sojos padažo 2 skiltelės česnako 0,5 čili pipiriuko druska pipirai
Gaminimas: Proporcijas galite reguliuoti pagal save :) Visus produktus apart vištienos sparnelių sumaišykite iki vienalytės masės. Vištienos sparnelius (aš
nupjaunu viršutinę dalį) pamerkti į marinatą, apvalioti, kad sparneliai pasidengtų marinatu ir palikti bent 2 valandom. Sudėti į kepimo indą, geriausiai su dangčiu, bet jei neturite galite uždengti aliuminio folija ir kepkite įktaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 40 - 50 minučių, po 20
minučių išimkite sparnelis ir apvartykite ant kito šono :) po to atidenkite ir leiskite padažui nugaruoti, o sparneliams gražiai apskrusti. Kadangi mano padažas buvo nepakankamai tirštas, taigi padažą supyliau į puodelį ir pakaitinau ant vid. ugnies dar apie 5 minutes, kai padažas sutirštėjo
apliejau karštus sparnelius ir patiekiau. Lipnus padažas padengė visus sparnelius, beliko tik pirštus laižytis nuo sultingų sparnelių bei lipnaus padažo
|
|
|
|
|