Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krikscionybes tradicijoje sujungimo, sasajos simbolis,
Krikscionis akmenskaldys, legendinis San Marino ikurejas,
Krikscioniskame mene - mirties simbolis, giltines atributas,
Krikscioniskuose mituose - piktoji dvasia, velnias,
Krikscioniu baznycios administracinis teritorinis vienetas, kuri dazniausiai sudaro kelios vyskupijos,
Jonės Juozapaitytės g., Žaliūkių k., Šiaulių r. sav.,
Nemuno g., Žaliūkių k., Šiaulių r. sav.,
Neries g., Žaliūkių k., Šiaulių r. sav.,
Vakarų g., Žaliūkių k., Šiaulių r. sav.,
Atgimimo g., Žarėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės liežuvis 2 kiaulės ausys 1 morka 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų prieskonių druskos
Gaminimas: Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20
min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
|
|
|
|
|