Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miglos 5-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 6-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 7-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 8-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 obuoliai, 50 gramų sviesto, 3 šaukštai "Demerara" cukraus, 3 šaukštai razinų, 6 lietiniai blynai
Gaminimas: Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais. Razinas
nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes. Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti. Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti
mediniu pagaliuku. Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.
|
|
|
|
|