Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, komediju "Tartiufas, arba apgavikas", "Sykstuolis", "Don Zuanas", "Mizantropas" autorius (liet.) ,
Rasytojas, laikomas mokslines fantastikos tevu,
Rasytojas, parases knyga "Pieniu vynas",
Rasytojas, romano "Atviroje juroje", "Tarnaites sunus", "Pamiselio ispazintis", "Vienisas", "Raudonasis kambarys", "Hemsio salos zmones" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romano "Jaunojo verterio kancios", dramu "Egmontas", "Ifigenija taurideje", filosofine poemos "Daktaras faustas" autorius (liet.) ,
Pramonės g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Ramybės g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Ryto g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Rožių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Saulės 1-oji g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kurapkos (po 200 g) 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 4 šoninės griežinėliai 4 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 50 g kumpio 1 svogūnas 2 šaukštai
sviesto 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštas serbentų drebučių 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Kurapkas nuplauti, nusausinti, odą įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėles apdėti šoninės griežinėliais ir surišti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir
apkepinti kurapkas. Supilti 2/3 raudonojo vyno ir 30 minučių troškinti uždengtoje keptuvė. Patroškinus paukščius apversti. Nuluptą svogūną ir kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pakepinti su sviestu, sudėti likusius komponentus ir 10 minučių troškinti. Į keptuvėje likusius riebalus
supilti likusį raudonąjį vyną, šiek tiek pavirti, kol sutirštės. Padažą pagardinti pagal skonį ir patiekti padažinėje.
|
|
|
|
|