Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Kiaunorių k., Kelmės r. sav.,
Pievų g., Kiaunorių k., Kelmės r. sav.,
Vingio g., Kiaunorių k., Kelmės r. sav.,
Vyšnių g., Kiaunorių k., Kelmės r. sav.,
Kybučių g., Kybučių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kvietinių miltų 0,5 stiklinės aguonų 50 g cukraus 50 g sviesto
Gaminimas: Cukrų beriame į ištirpintą sviestą. Aguonas sumalame ir suberiame į sviesto - cukraus masę, viską
gerai sumaišom. Suberiam miltus ir užminkom tešlą. Iš jos formuojame piršto storio volelius, pjaustome juos gabaliukais, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepam, kol pagels.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas sviesto 1 kiaušinis druskos žiupsnis 10 g mielių 100 g vandens 2 stiklinių miltų sauja aguonų
Gaminimas: Iš visų ingridientų
užminkome mielinę tešlą, ją paliekame pakilti 30 min. Po to dar kartą perminkom, padarom volelius iš tešlos ir supjaustom mažais kvadratukais. Sudedame į kepimo skardelę ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 min. Gerų švenčių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 130 ml šilto vandens 10 g šviežių mielių 1-2 šaukštai cukraus 250 g miltų 1 žiupsnelio druskos 1 šaukšto aliejaus 25 g aguonų
Gaminimas: Į šiltą vandenį suberti cukrų
(jei norite saldžiau, cukraus berkite daugiau), sudėti mieles ir viską išsukti, kol mielės ištirps. Miltus išsijoti į skystą masę, suberti druską ir užminkyti tešlą. Minkyti tešlą rankomis užtrunka apie 10 minučių. Galiausiai supilti aliejų ir aguonas ir dar kartą paminkyti. Uždengti ir leisti
pakilti dvigubai. Pakilusią tešlą pasidalinti į 4 dalis. Kiekvieną dalį išvolioti į virveles. Supjaustyti 1 cm gabaliukais. Kepimo skardas iškloti kepimo popieriumi ir sudėti kūčiukus. Pašauti į 180° C orkaitę 15-20 min. Ataušusius susidėti į krepšelį ar sandarią dėžutę. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
500 g miltų Stiklinės (nepilnos) vandens 0,5 stiklinės aliejaus Žiupsnelio druskos 20 -30 g mielių 0,25 stiklinės aguonų 100 g cukraus
Gaminimas: Į šiltą vandenį
sudėkite sutrupintas mieles, druską ir cukrų, įpilkite aliejaus ir maišykite, kol susidarys vientisa masė. Suberkite miltus, aguonas, vėl viską išmaišykite. Tešlą palaikykite šiltai, kol pakils. Tuomet ją gerai išminkykite. Suformuokite maždaug 1 cm volelius ir aštriu peiliu juos
supjaustykite mažais gabalėliais. Dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite v 180° orkaitėje, kol kūčiukai pagelsta.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 550 g miltų 7 g mielių, sausų 50 g cukraus 250 ml pieno 50 g aliejaus 1 kiaušinio 3 v. š. aguonų Žiupsnelio druskos
Gaminimas: Mieles ištirpinti
šiltame piene kartu su 2 šaukštais cukraus bei 2 šaukštais miltų. Likusius miltus bei cukrų supilti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti aguonas, aliejų, druską bei pakilusias mieles. Viską gerai išmaišyti ir padėti šiltai, kad tešla pakiltų (apie 20 min.). Iš tešlos iškočiojame plonas
virveles, supjaustome bei dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 180 °C orkaitėje apie 15-20 min., kol gražiai paruduos.
|
|
|
|
|