Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pomidorai, 500 gramų Svogūnai, 5 vienetai Česnakai, skiltelės, 4 vienetai Juodieji pipirai, nemalti, truputį Lauras, lapeliai, 4 vienetai Želatina, 3 šaukštai Druska, 3
šaukštai Cukrus, 2 šaukštai Obuolių actas, 3 šaukštai Vanduo, 1 litras
Gaminimas: Paruoškite marinatą iš vandens, acto, želatinos, druskos, cukraus. Į stiklainius sudėkite česnako skilteles, pipirų, lauro, prinokusius pomidorus ir griežinėliais pjaustytus svogūnus. Užpilkite
marinatu. Stiklainį su uždėtu bet neužsuktu dangteliu sudėkite į puodą, kuriame verda vanduo, taip pakaitinkite 15 min. ir uždarykite. Apverskite ir leiskite atšalti.
|