Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g braškių 100 g kokoso 3 kiaušinių baltymai 20 g margarino VILNIUS kepiniams 500 ml 30% grietinėlės 50 g cukraus 140 g cukraus pudros 60 g kvietinių miltų 15 g
želatinos 15 g vanilinio cukraus
Gaminimas: Kokosą smulkiai sumalame. Galima naudoti ir kokoso drožles. Baltymus kartu su cukraus pudra gerai išplakame. Pirmiausiai išplakite kiaušinių baltymus ir po to įmaišykite cukraus pudrą. Viską dar kartą labai gerai išplakite iki
putų konsistencijos. Į baltymų plakinį įberkite miltų, sumaltą kokosą ir dar kartą gerai išplakite. Plakite su mikseriu, bus paprasčiau ir greičiau. Visą šį plakinį supilkite į plačią, tačiau neaukštą kepimo formą, išteptą margarinu. Kepkite orkaitėje, nustatę labai žemą temperatūrą apie 1
valandą. Pagrindas turi paruduoti, bet jokiu būtų neperkepkite. Kol kepama pyrago pagrindas, pasigaminkite likusius pyrago sluoksnius. Ištirpiname želatiną pusėje puodelio vandens. Pusę želatinos sumaišome su sutrintomis braškėmis ir vaniliniu cukrumi. Grietinėlę prieš naudojant
palaikykite šaldytuve bent 20 minučių. Grietinėlę išplakame su keliais šaukštais šalto vandens ir cukrumi. Galiausiai įmaišome ir likusią želatiną. Dar kartą viską gerai išplakame. Aš plakiau su mikseriu. Kai pyrago pagrindas iškeps, leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros ir tik
tuomet viršų ištepkite grietinėlės plakiniu. Įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite 1,5 valandos. Tuomet viršų patepkite braškių plakiniu. Pyragą geriausia laikyti šaldytuve per naktį. Ilgai užtrunka, tačiau skonis vertas pastangų :) Iš pyrago su formele išspaudžiau širdutes ir patiekiau
lėkštėje svečiams. Visiems labai patiko :)
|
|
|
|
|