Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės 50 g sviesto 1 v. š. aliejaus 3 v. š. sojos padažo 200 g pelėsinio sūrio "Camembert" 2 v. š. žalumynų (pertažolių ir krapų) 1 v. š.
prieskonių, kepsniams Padažui: 2 v. š. krienų 100 g grietinės
Gaminimas: Gardus kepsnys mėgstantiems pelėsinį sūrį!
Kiaulienos nugarinėje padaryti “kišenę”, įpilti šaukštą sojos padažo, šaldytuve palaikyti apie valandą. Supjaustyti žalumynus ir
sviestą įdėti į "kišenę". Taip pat įdėti Camemberto sūrio gabaliukus. Smeigtukais “užsiūti” 'kišenės" angą. 2 šaukštais sojos padažu suvilgyti visą kepsnį. Aptepti prieskoniais kepsniams. Į foliją ,po kepsniu, įpilti aliejų ir užlankstyti kepimo
foliją. Kepti įkaitintoje orkaitėje 1 val. Tada praverti folgą ir kepti dar apie 10 -15 min., kol gražiai apkeps. Valgyti su šiltu krienų - grietinės padažu (grietinę pašildyti keptuvėje, įdėti krienus ir išmaišyti, truputį pakaitinti).
Valgyti su virtomis ar keptomis
bulvėmis.
Skanaus!
|
|
|
|
|