Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno Vokės g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kovo 11-osios g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kranto g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Lentvario g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6-8 porcijoms 1 kg neriebios kiaulienos, 200 g konjako, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti
pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 valandoms. Pasimarinavusią kiaulieną apkepti aliejuje ir tiekti su pasirinktu garnyru. Taip marinuota mėsa bus labai minšta ir skani :)
|
|
|
|
|