Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Derliaus takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Dvarelio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gamyklos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gargždės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gargždupio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kepimui tinkančių kaštonų su lukštais 1 valgomasis šaukštas aliejaus 0,25 stiklinės vandens
Gaminimas: Aštriu peiliu kaštonų lukštuose įpjauti didokus kryžius. Dideliame
dubenyje sumaišykite kaštonus ir aliejų. Sausą keptuvę įkaitinti ant silpnos ugnies, į ją supilti kaštonus, keptuvę uždengti ir kepti, laikas nuo laiko pamaišant, maždaug 15 – 20 minučių. Į keptuvę supilti vandenį, uždengti dangčiu ir toliau kepti dar maždaug 5 minutes, kol visas vanduo
išgaruos, o kaštonai suminkštės. Keptus kaštonus tiekti karštus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos
gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|