Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pragiedrulių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l pomidorų tyrės (Pomidorai)
Gaminimas: Pagrindinis produktas - 2 l pomidorų tyrės. Prieskoniai gali būti skirtingi: I. 400 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 40 g maltų garstyčių, 1 šaukštas
bulvių krakmolo, po šaukštelį maltų karčiųjų ir kvapiųjų pipirų, šaukštelis malto cinamono, 2 morkos, salieras, petražolės šaknis, žiupsnelis tarkuotų muskatų ir paprikos. II. 200 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 3 šaukštai cukraus, šaukštas bulvių krakmolo, šaukštas maltų čiobrelių, šaukštas
maltų kmynų, 2-3 laurų lapeliai, 0,5 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų, salieras arba petražolė, česnakas. III. 300 ml 9 proc. acto, 2 šaukštai druskos, 100 g cukraus, šaukštelis salierų sėklų, šaukštelis krapų sėklų, 0,5 šaukštelio karčiųjų pipirų, šaukštelis garstyčių sėklų (prieskonius dėti į
verdamą padažą marlės maišelyje). Pomidorų tyrę virti nuolat maišant, kol sutirštės (liks 2/3 tūrio). Virtą morką, salierą ir petražolę pertrinti per tinklelį, česnaką sukapoti arba sugrūsti. Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir su prieskoniais supilti į pomidorų tyrę. Pakaitinti iki
užvirimo, supilstyti į butelius ar stiklainius ir tuoj pat sandariai uždaryti.
|
|
|
|
|