Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g jautienos 0,5 l stiklainiukas marinuotų kazlėkų 4 bulvės 1 morka 1 kubelis grybų sultinio druskos grietinės
Gaminimas: Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais
kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo, sudėti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia, įdėti druskos, virti 15 min. Gardinti grietine.
|
|
|
|
|