Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laumių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karpis (apie 2 kg) 2 kg svogūnų 1 šaukštas prieskonių mišinio 1 šaukštelis sviesto cukrus pipirai druska
Gaminimas: Žuvį išdoroti, supjaustyti skersai, įtrinti
prieskoniais ir palikti šaltoje vietoje. Iš karpio galvos (be akių ir žiaunų), stuburkaulio bei pelekų išvirti 2 stiklines sultinio. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, užpilti perkoštu sultiniu, virti ant mažos ugnies. Kai suminkštės, pertrinti per tankų sietelį, paskaninti
druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti su sviestu. Į taip paruoštą verdantį padažą sudėti žuvies gabalus ir virti ant mažos ugnies 40-45 min., kartkartėmis pakratant puodą, kad neprisviltų. Gatavą žuvį sudėti giliame pusdubenyje, užpilti padažu. Patiekti, kai atauš.
|
|
|
|
|