Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ratilių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Ratnyčios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 1-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 2-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 3-iasis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
2 kg vištienos (visos supjaustytos ar sparnelių, šlaunelių) 1 česnako galva, nulupta ir susmulkinta ar sutarkuota
1 stiklinė džiovintų vaisių (slyvų, abrikosų ar
spanguolių) ½ stiklinės ispaniškų žalių alyvuogių 6 lauro lapai 1 stiklinė nerafinuoto melasos cukraus 1 stiklinė mėgstamo sauso balto vyno ¼ stiklinės susmulkintų plačialapių petražolių
¼ stiklinės džiovinto raudonėlio
½ stiklinės
raudonojo vyno acto ½ stiklinės alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Paruoškite marinatą: sumaišykite česnaką, pipirus, druską, actą, aliejų, raudonėlius, džiovintus
vaisius, alyvuoges, kaparėlius su sultimis ir laurų lapelius. 3. Šiame mišinyje užmarinuokite vištieną ir palikite šaldytuve nakčiai. 4. Paruoštą vištieną dėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite marinato, apšlakstykite vynu, apibarstykite ruduoju cukrumi.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite nuo 0,5 iki 1 val. Kepdama vištieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis. P.s. viščiukas bus iškepęs, kai mėsingiausiose vietose mėsa lengvai atsiskirs šakute, o sultys bus skaidrios t.y. be raudonumo. 5. Patiekite su Basmati ryžiais ar
kuskusu.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|