Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dvareliškių g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Ežero g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
J. Biliūno g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Kampiškių g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Kaštonų g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 3 kiaušiniai 3 tryniai 1 valgomas šaukštas karšto vandens 50 g cukraus 15 g vanilinio cukraus 60 g kvietinių miltų 15 g krakmolo Kremui: 200 g cukraus 4 valgomi
šaukštai vandens 4 tryniai 250 g sviesto 50 g susmulkinto šokolado 30 g kakavos Sulaistymui: 125 ml šviežio apelsino sulčių 75 g cukraus Galima įpilti šiek tiek kvapios esencijos, smulkintų riešutų.
Gaminimas: Dubenyje iki purios masės su cukrumi
išsukami kiaušiniai ir tryniai, suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus, įpilamas karštas vanduo. Miltai ir krakmolas sumaišomas ir įsijojamas į kiaušinių plakinį. Tešlą pilame, nestoru sluoksniu, ant skardos, išklotos sviestiniu kepimo popieriumi. Kepti iki 200 – 220 laipsnių įkaitintoje
orkaitėje apie 10 min. Iškepusį biskvitą išverčiame ant cukrumi pabarstytos drobelės, rankšluostuko. Atsargai nuimti popierių, jei prilipęs, pašlakstyti šaltu vandeniu. Biskvitą sulaistome pasaldintomis apelsninų sultimis (sultys paverdamos su cukrumi). Pagaminame kremą: cukrų pavirinti
su vandeniu ir atvėsinti. Atskirai išsukami tryniai, į juos įmaišomas atvėsęs cukraus sirupas, sviestas (kambario temperatūros), smulkintas šokoladas, kakava. Viskas gerai išmaišoma. Kremas padalinamas į dvi dalis. Viena ištepamas biskvitas, kita susukus vyniotinį – jo viršus. Su šakute
suformuojamos medžio rievės, puošiama saldumynais pagal fantaziją. Štai ir viskas, truputį palaukiama kol biskvitas permirks ir galima ragauti. Labai tinka prie arbatos ar kavos. Skanaus !
|
|
|
|
|