Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plesrus zinduolis, gyvenantis Afrikos siaurineje dalyje, Pirenu pusiasalyje ir Prancuzijoje,
Mokslas apie organizmu paveldimuma ir kintamuma, ju paveldimos informacijos realizacija,
Sinagogos patalpa, kurioje saugomi nebetinkami naudoti liturginiai tekstai,
Organizmo paveldimumo faktoriu visuma,
Mokslas, tiriantis Zemes forma ir dydi bei vietoves matavimus, susijusius su planu ir zemelapiu sudarymu,
Serbentų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Skalvos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Slyvų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. - KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys 750 g - malta jautiena 1 vnt. - vidutinio dydžio svogūnas 2 vnt. - česnako skiltelės 1 vnt. - didelis kopūstas 1 žiupsneliai - Malti juodieji
pipirai 1 šaukštai - pomidorų padažas 1 žiupsneliai - druska 2 vnt. - kiaušiniai 4 šaukštai - ryžiai 3 šaukštai - šaltas vanduo
Gaminimas: 1. Dideliame puode užvirkite vandenį, sudėkite kopūstą. Virkite ant mažos ugnies 5 minutes. Palikite vandenyje,
kol atvės. 2. Atskirkite lapus, nupjaukite storą vidurinę lapų dalį. Vietoj blanširavimo, galite kopūstą padėti 2-3 dienoms į šaldiklį. Atšildyto kopūsto lapai taps minkšti, juos lengva atskirti. 3. Visus įdaro ingredientus gerai išmaišykite. Pridėkite Knorr Buljonetę. Ant kiekvieno lapo
padėkite šaukštą įdaro, suvyniokite. 4. Padažą užvirkite, užpilkite juo balandėlius. 5. Balandėlius sudėkite karščiui atspariame inde. Kepkite uždengtus iki 150°C įkaitintoje orkaitėje. Atidenkite, kepkite dar pusvalandį. 6. Į padažą įdėkite 2 - 3 šaukštus medaus ir sultis,
išspaustas iš vienos citrinos. Kepkite dar pusvalandį. Taip paruošti balandėliai įgauna saldžiarūgštį skonį.
|
|
|
|
|