Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gluosnių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Gluosnių skg., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Griaustinio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Griežupės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Grįžgatvio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Saujelė džiovintų voveraičių (galima ir kitokių grybų) 600 ml vandens 2 žirneliai kvepiančiųjų pipirų lauro lapas druskos 1 didelis svogūnas aliejaus 0,5 šaukštelio cukraus 0,5
šaukštelio džiovinto raudonėlio 0,5 šaukštelio tarkuoto juodo šokolado (šokoladu patiekale galima pakesti konijaką) 1 šaukštelis miltų 2 šaukštai skaldytų žirnių petražolių lapelių 2 riekelės ruginės duonos ¼ silkės kmynų
Gaminimas: Voveraites užpilti
vandeniu ir užmerkti 3 valandoms. Užvirinti ir virti 1 valandą. Baigiant virt sudėti pipirus, lauro lapą, druską ir pavirti dar 10 minučių. Žirnius užpilti vandeniu ir palaikyti 1 valandą. Perplauti. Svogūną supjaustyti žiedais. Sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti 15 minučių. Sudėti cukrų, raudonėlį
ir kepti kol taps rudi. Baigiant kept sudėti šokoladą, pakepinti, supilti miltus, gerai išmaišyti. Svogūnų masę supilti į verdantį sultinį, sudėti žirnius ir virti apie 0,5 valandos.
Ant duonos riekelių uždėti kubeliais supjaustytą silkę ir užbarstyti kmynus. Riekeles sudėti ant aliejumi
pateptos skardelės ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kol apskrus riekelės. Sriubą patiekti pabarsčius petražolių lapeliais su karštu silkiniu skrebučiu.
|
|
|
|
|