Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasakojamoji literatura,
Pasakojamosios dainos zanras, iskiles renesanso epochoje,
Pasakojamosios tautosakos zanras, kuriam priklauso kuriniai, aiskinantys pasaulio ar atskiru jo objektu ir ypatybiu kilme, vaizduojantys zmogaus santykius su mitinio pasaulio butybemis,
Pasakojamosios tautosakos zanras, vaizduojantis tolimos praeities ivykius ir gamtos reiskinius,
Pasakojimas, kuri seka senele,
Uosių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 paprikos 300 g baklažano 3 pomidorai 300 g pievagrybių 2 svogūnai 3 morkos 3 česnako skiltelės 250 g fermentini sūrio 150 g pomidorų padažo druska malti juodieji
pipirai žalumynai Gaminimas: Paprikas perpjauti pusiau ir išvalyti sėklas. Supjaustyti baklažaną kubeliai. Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu, nuimti odeles ir supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas ir pakepinti keptuvėje su smulkintais svogūnais. Baklažaną,
pomidorus, morkas, svogūnus, supjaustytus pievagrybius, susmulkintas česnako skilteles sumaišyti su pomidorų padažu, druska, pipirais, žalumynais. Gautu mišiniu įdaryti paprikų puses, užbarstyti tarkuotu sūriu ir dėti į kepimo indą. Į kepimo indą galite įpilti šiek tiek vandens. Kepti
orkaitėje apie 30 min. 150 laipsnių temperatūroje. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams
pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!.
|
|
|
|
|