Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Naujakurių g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Nepriklausomybės g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
P. Cvirkos g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Pasienio g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g mėsos su kaulais (kiaulienos, jautienos, avienos, paukštienos) 1l. vandens 250g virtų arba keptų burokėlių 100g šviežių kopūstų 1 stiklinė virtų arba konservuotų pupelių 1 morka, 1
svogūnas petražolės arba saliero šaknies gabaliukas 1 šaukštas pomidorų pastos 1 šaukštas sviesto 1 laurų lapas, pipirų žirnelių žalumynų (petražolių, krapų, čiobrelių, melisos) 2 šaukštai grietinės cukraus, druskos acto arba citrinų
sulčių
Gaminimas: Iš mėsos išverdame sultinį. Išvirtą sultinį perkošiame. Į išvirtą ir perkoštą sultinį sudedame supjaustytus kvadratėliais kopūstus, išvirtus arba iškeptus burokėlius, virtas arba konservuotas pupeles, supjaustytas ir apkepintas svieste prieskonines daržoves,
pomidorų pastą, pasūdome, įpilame acto arba citrinų sulčių, įberiame cukraus ir dar paverdame 10 min. Po to sudedame nuimtą nuo kaulų ir smulkiai supjaustytą mėsą. Tiekiame su grietine, pabarstome susmulkintais žalumynais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. virtų burokėlių; 2 morkos; 0,5 svogūno; 2 šaukštai sviesto; džiovinto raudonėlio; druskos; pipirų; lauro lapelis; 4 bulvės; 100 ml.
grietinėlės.
Gaminimas: Burokėlius sutarkuojam. bulves nulupam ir supjaustom kubeliais. Morkas nulupam, sutarkuojam, svogūną supjaustom ir juos pakepinam ant sviesto. Į puodą dedam burokėlius, kepintas morkas su svogūnais, bulves, lauro lapą. Gardinam pipirais maltais ir druska.
verdam apie 15 min. Pilam grietinėlę ir dar kartą užverdam. Užvirę, nukaičiam nuo ugnies. Galima verdant įdėti riekelę rūkytų lašinukų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokai 1 morka 1 svogūnas prieskoniai 2 v. š. pomidorų padažo 2 bulvės džiovinti baravykai 2 v. š. greitinės
Gaminimas: Į vedantį vandenį dėti tarkuotus
burokėlius, pakeptas morkas, svogūnus, pomidorų padažo kelis šaukštus. Kai daržovės apverda, įdėti druskos, pipirų, lauro lapų, petražolių. Taip pat įmetus kelis sutrupintus džiovintus baravykus - labai gardžiai tada kvepia sriuba.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g šaltai rūkytos šoninės 1 svogūnas 2 morkos 1 saliero lapkotis 2 bulvės 3 nedideli burokėliai 1,5 l sultinio arba vandens 2 šaukštai pomidorų pastos 1 lauro lapas
0,5 šaukštelio džiovintos kalendros 1 šaukštas balzaminio acto 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys Druska Juodieji pipirai
Gaminimas: Nedideliais gabaliukais supjaustytą šoninę dėti į keptuvę, kad aptirptų riebaliukai ir ji gražiai apkeptų. Svogūną
nulupti ir smulkiai supjaustytą dėti į keptuvę su šonine (jei riebaliukų neužtenka, įpilti alyvuogių aliejaus). Svogūnus apkepti maždaug 5 min. Morkas nuskusti ir supjaustyti kvadratėliais. Saliero lapkotį taip pat susmulkinti ir viską dėti į keptuvę kartu su svogūnais ir šonine. Apkepti dar 5 min.
Bulves nuskusti. Nuluptus burokėlius supjaustyti kvadratėliais ar lazdelėmis. Bulves į tokią sriubą pjaustyti senoviškai: bulvę įpjauti ir laužti – taip ji lieka nelygiais kampais, kurie suverda ir patirština sriubą. Dabar keptuvės turinį supilti į puodą, ten pat dėti supjaustytus burokėlius
ir bulves. Viską užpilti pusantro litro sultinio arba vandens. Įdėti pomidorų pastos, sultinį, lauro lapą, įberti kalendrų ir palikti virti, kol bulvės ir burokėliai suminkštės. Pabaigoje pilti acto, berti druskos (jei dar trūksta) ir pipirų. Tiekti su šaukšteliu grietinės ir žiupsneliu šviežių
krapų. Skanaus!
|
|
|
|
|